LEO, eli L-Force Easy Order on käyttäjäystävällinen ja turvallinen selainpohjainen varastonhallinnan järjestelmä, jolla keskusvarasto hallinnoi paikallisvarastoille toimitettavia nimikkeitä ja paikalliset varastot hallinnoivat omissa varastoissaan olevia nimikkeitä. Järjestelmä on kehitetty erityisesti terveydenhuollon tarpeisiin, ja se soveltuu monen tyyppisiin kappaletavaratilauksiin.

LEO on sovitettavissa kaikentyyppisille varastoille ja käyttöönotto voidaan tehdä vaiheittain, tarvittaessa yksi varastohuone kerrallaan.

Kaikki LEOn tapahtumat on jälkikäteen jäljitettävissä. LEO tekee tilaukset sovittuina ajankohtina eli käy läpi kaikkien paikallisvarastojen kaikki automaattitilattavat nimikkeet ja lähettää tilauksen. Tilaus voidaan tehdä useita kertoja vuorokaudessa tai harvemmin, tarvittaessa.

LEOn päivittäinen käyttö edellyttää ainoastaan viivakoodinlukijalla tehtävän varastosta noudon.

LEO on integroitavissa avoimin rajapinnoin myös lääketilaus- ja materiaalihankinnan järjestelmiin. Tuotetilaukset tehdään osastoilta LEO:lla, josta ne sitten siirretään taustajärjestelmiin. L-Force:n sovelluksen avulla tilauksia voidaan kohdistaa myös muualle, kuten vaatehuoltoon jne. Edellytyksenä on ainoastaan integroitavan järjestelmän valmius vastaanottaa tilauksia.

LEO hoitaa tällä hetkellä mm. Haartmanin sairaalan hoitotarvikevarastojen palveluita, sekä tilauksia keskusvarastoon.

Tuotekuvaus

  • Selainpohjainen lääke- ja tarviketilausjärjestelmä
  • Integroitavissa sairaalan käyttäjähallintaan
  • Monipuoliset hakuominaisuudet
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
  • Integroidut ohjeet
  • Pääkäyttäjätoiminnot
  • Tilaushistorian selailu

Toimintaympäristö

LEO-järjestelmä on toteutettu laitteisto- ja käyttöjärjestelmäriippumattomalla Intersystems Caché-teknologialla.

Kokonaisratkaisu

Tarjoamme LEO-järjestelmän toimitusta ‘avaimet käteen’ -periaatteella. Suoritamme järjestelmän asennuksen, asiakaskohtaisen sovituksen, käyttäjien koulutuksen, käyttöönoton tuen ja ylläpidon.