L-Force Oy on vuonna 1991 perustettu konsulttiyritys, joka on erikoistunut terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sovelluksiin ja ratkaisuihin. Erityisosaamiseemme kuuluvat kuvantamistoiminnan lisäksi hyvä yleinen toimialatuntemus, erilaiset järjestelmän väliset integraatiot, sanomaliikenne, sekä Caché-, internet- ja XML -teknologiat.

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaita ja kumppaneita terveydenhuollon tietojärjestelmiin liittyvissä asioissa. L-Force on luotettu ja arvostettu yhteistyökumppani terveydenhuollon tietojärjestelmien toimittajana.

Tuotteillamme on päivittäin tuhansia käyttäjiä sairaanhoitopiireissä; sairaaloissa sekä terveyskeskuksissa.

Yrityksemme on riippumaton ja henkilökunnan omistama. Henkilöstöömme kuuluu tällä hetkellä yhdeksän henkeä, joilla on kaikilla pitkä kokemus omasta erityisosaamisestaan.

Arvomme

Pitkäjänteisyys Yrityksemme on perustettu jo 29 vuotta sitten ja tiimimme on ollut koossa lähes samalla kokoonpanolla jo tätä ennen. Olemme vastanneet ylläpitämistämme tuotteista niiden alkuhetkistä asti. Kasvutavoitteemme perustuu hallittuun toiminnan laajenemiseen.

Dynaamisuus Pienehkönä yrityksenä pystymme vastaamaan nopeasti markkinoiden haasteisiin. Etsimme aktiivisesti yhteistyökumppaneita ja verkostoitumismahdollisuuksia. Matala organisaatio helpottaa ongelmien nopeaa ratkaisua.

Aktiivisuus Seuraamme tietotekniikan ja toimialan kehitystä. Osallistumme säännöllisesti alan messuille, sekä alan järjestötoimintaan esimerkiksi käyttäjäyhdistysten ja HL7 -yhdistyksen kautta. Olemme ottaneet käyttöön ketterän menetelmän tuotekehityksen ja projektihallinnan tueksi. Opiskelemme jatkuvasti uutta ja jaamme oppimistamme sisäisesti.

Osaaminen Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme asiakasympäristön hyvin. Täydennämme osaamistamme osallistumalla säännöllisesti alamme seminaareihin ja koulutustapahtumiin ja seuraamme terveydenhuolto- ja it-alan yleistä kehitystä. Uudet tuotteemme perustuvat olioteknologiaan ja selainkäyttöliittymiin ja toteuttavat standardeja liitäntärajapintoja.

Laatu Koemme laadukkaat toimitukset edellytyksenä pitkäjänteiselle toiminnallemme. Olemme panostaneet ja panostamme jatkuvasti toiminnan laadun kehittämiseen mm. uusien menetelmien, seurannan ja palautteen avulla.

Luotettavuus Pitkäaikaiset ja kestävät asiakas- ja kumppanisuhteet maamme suurimpien sairaaloiden ja alalla toimivien yritysten kanssa ovat osoitus luotettavasta toiminnastamme ja toimituksista. Tunnemme asiakkaiden ongelmat omiksemme ja etsimme niihin luovia ratkaisuja.

Avoimuus Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja palvelemme henkilökohtaisesti. L-Forcessa löytyy tekemisen iloa!


Yhteystiedot

L-Force Oy
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki


etunimi.sukunimi@lforce.fi
+358 (0)10 567 8141


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *